Gårdsbutikken

 

Da mye av juicesalget skjer ute fra gården ønsket vi å bedre tilgjengeligheten gjennom å åpne eget gårdsutsalg med faste åpningstider.

Nyoppussede lokaler i låven fra 1927 inneholder nå både produksjonslokaler og gårdsbutikk. Vareutvalget vil variere gjennom sesongen, men vi tar sikte på å selge i hovedsak produkter fra nærområdet i tillegg til våre egne produkter.

I vekstsesongen vil også bli anledning til å ta en titt i hagen samt se hvordan eplejuicen blir til.
Eller rett og slett ønske å ta en lørdagstur, slå av en prat og se på utsikta.

I gårdsbutikken vil du finne: Eplejuice, epler, egg, honning, poteter, mandelpoteter, mel, solbærsaft samt høstkasser for epler. Da noe av dette er sesongvarer tas det forbehold om at vareutvalget vil variere noe.

Flaske

Butikk

Butikk


Butikkens åpningstider:

Åpningstider i 2012.
Butikken holder åpent hver Lørdag 11 - 16

 

Kontakt info:
Knut Braastad
Retterstadvegen 265
2353 Stavsjø
Tlf. mob: 97687665
Tlf: 62352241

e-post:
knut(at)braastadepler.no

3 liter juice
   

 

 

 

 

Epler

Epleslekten er en gruppe roseplanter i rosefamilien . Dette er små eller middelsstore løvtrær som bærer store, spiselige frukter om høsten eller vinteren (vinterepler).

Eplearten
( Malus domestica )
er en av de mest kultiverte trefruktene. Forskere trodde tidligere at dette vanlige mateplet og over 7.000 andre eplesorter stammet fra et villeple kalt Malus sylvestris , men har nylig funnet grunn til å endre dette. Mer....

Butikken

Braastads epler har eget gårdsutsalg på
Aske nordre, Retterstadvegen 265,
2353 Stavsjø.

Gårdsutsalget finner du bl.a. Eplejuice, epler, egg, plommer og poteter.


Åpningstider:

Lørdag: 11-16


Kart her....

Gården

Gardsnavnet Aske stammer fra det gammelnorske navnet ”Askar”. Dette er et usammensatt naturnavn som betyr trenavnet Ask. Bruken av slike naturnavn antas å være brukt langt tilbake i tid, kanskje som de aller eldste gardsnavn.
Mer....